Nieuws

Vacature | Office Manager Programmateam LF2018

Delen

Vacature | Office Manager Programmateam LF2018

Leeuwarden en Fryslân staan in 2018 in de etalage van Europa. Dan presenteren de stad en provincie zich namens Nederland als de Europese Hoofdstad van Europa met een uniek cultureel programma. Het programma van Leeuwarden-Fryslân 2018 zal bestaan uit een groot aantal bijzondere evenementen en projecten die tijdens en ook in aanloop naar 2018 vorm wordt gegeven.

Organisatie
De leiding van onze organisatie is in handen van de cultural director / CEO die zich laat bijstaan door de managing director. De director legacy is verantwoordelijk voor de (structurele culturele) nalatenschap van Leeuwarden-Fryslân 2018. Binnen onze organisatie hebben wij een programmateam, bestaande uit vijf themaproducenten die, onder aansturing van de cultural director / CEO, verantwoordelijk zijn voor de totstandkoming, realisatie en kwaliteit van het programma 2018. De functie valt hiërarchisch onder de cultural director / CEO.

Office Manager Programmateam LF2018

Functie
Je werkzaamheden zijn te karakteriseren als administratieve ondersteuning / office manager van het programmateam LF2018. Je geeft individuele ondersteuning aan alle thema-producenten van het programmateam van Leeuwarden-Fryslân 2018. Je werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld: op project niveau ondersteuning bieden, (elektronische) dossiers beheren, agenda beheer, verslaglegging van (monitorings-)gesprekken en vergaderingen.

Daarnaast zal je specifiek betrokken worden voor administratieve en productionele ondersteuning van het bidbookproject Giant Steps. Je werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld: deelnemen aan vergaderingen (technisch, gemeente, MarCom, planning enzovoort), agenda beheer, agenda’s en notulen, budgetbeheer, rapportage monitoring, coördinatie van MarCom-activiteiten. Werkzaamheden zullen fulltime zijn tijdens de repetitie periode van De Reuzen (medio-juli tot einde augustus 2018) door bijvoorbeeld werkzaamheden zoals boeken en coördineren van vluchten, reizen en accommodatie, daggeld beheer et cetera.

Aangezien dit een nieuwe functie is binnen onze organisatie zullen de aard en inhoud van werkzaamheden nog kunnen wijzigen. Bovenstaande opsomming is daarom niet limitatief en zal zich verder ontwikkelen. Hier heb jij natuurlijk een belangrijke rol in.

Functie-eisen:
Ruime ervaring op het gebied van administratief / secretarieel werk / office management.
HBO-werkniveau.
Goede beheersing Engelse taal in woord en geschrift.
Bij voorkeur ook goede beheersing van Franse taal.
Stressbestendig.
Scherp prioriteren.
Oog voor detail.
Grote taakverantwoordelijkheid.
Zelfstandig kunnen werken.
Bij voorkeur iemand die al bekend is met de Culturele Hoofdstad.
Creatief, mee kunnen schakelen in artistiek proces.


Arbeidsvoorwaarden
Fulltime baan (1 fte) of in overleg 0,8 fte.
Zo snel mogelijk beginnen.
Een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie en ervaring van de kandidaat.
Contract tot en met 31 december 2018 bij een positieve evaluatie na 6 maanden.
Een telefoon, iPad en laptop worden ter beschikking gesteld.

Solliciteren
Sollicitaties kunnen tot uiterlijk woensdag 8 maart 2017 17.00 uur per e-mail gestuurd worden naar Suzanne Peeters (suzannepeeters@2018.nl) onder vermelding van ‘vacature medewerker programmateam LF2018’ en je naam. We verzoeken je om de sollicitatiebrief en het Curriculum Vitae in Word of PDF als bijlagen mee te sturen. Sollicitaties per brief worden niet in behandeling genomen.

Gesprekken met kandidaten zullen plaatsvinden op woensdag 15 maart 2017 of op donderdag 16 maart 2017. Wij streven naar een spoedige indiensttreding.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.