Initiatiefnemer

Projectidee

Je loopt rond met fantastisch mienskipsplan of hebt een talent dat de hele wereld zou moeten zien. Kom dan in actie. Deel je wilde plannen en laat ons je helpen van een plan tot een daadwerkelijk project te komen.


Wij Friezen zijn een initiatiefrijk volk. Dat blijkt ook uit de vele aanmeldingen die we op dit moment binnenkrijgen. We zijn er ‘tige bliid’ mee en werken er hard aan om deze iedereen te voorzien van een antwoord. Dit betekent wel dat het even kan duren voor je iets van ons hoort. Ons streven is dat je binnen zes weken een reactie van ons krijgt. Je kunt ons daarbij helpen door het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in te vullen!

Zo kunnen wij je helpen

Greidesessies
Creatieve input nodig voor het uitwerken van je project? Of wil je gewoon het feest van de eeuws organiseren, maar weet je even niet hoe verder? Of misschien heb je al ervaring en wil je deze kans benutten om jezelf én anderen te inspireren. Meld je dan aan voor een Greidesessie via deze link. Het maakt niet uit in welke fase je initiatief is.

Zakelijke ondersteuning
Als het maken van een projectplan, begroting of subsidieaanvraag niet je dagelijkse ding is, kan Stipe je daarbij helpen. Stipe is een platform waarop we informatie over dit soort kwesties met elkaar delen. Ook vind je hier tips en adressen voor het aanvragen van subsidies of fondsenwerving. Natuurlijk is het ook mogelijk contact op te nemen met de medewerkers van Stipe. Ze helpen je graag verder. Kijk op www.stipe.frl of ga eens bij ze langs voor meer informatie. Je vindt Stipe aan de Wissesdwinger 1 in Leeuwarden.


Zichtbaarheid
Als het gaat om zichtbaarheid zijn wij dé aangewezen persoon om je te helpen. Inmiddels hebben we op onze social media kanalen al een fanbase opgebouwd van meer dan dertigduizend volgers. Deze kanalen stellen we dan ook graag ter beschikking aan initiatieven. Heb je een persbericht, aankondiging of uitnodiging van je event of bereik je een mijlpaal die je met de wereld wilt delen, stuur dan een mail naar communicatie@2018.nl.

Let op: Voor alle verzoeken geldt dat de beslissing of en hoe een bericht wordt geplaatst altijd bij de eindredactie van onze organisatie ligt. Daarnaast kun je eventueel benaderd worden door verslaggevers om een item over je initiatief te maken. Ook hiervoor geldt dat onze redactie daarover beslist.

Heb je een vraag waarop het antwoord hier niet tussen staat?

Meld het ons. Stel je vraag aan het 2018 Informatiecentrum via info@2018.nl of bel 058-751 2018. We helpen je graag.Meld je aan!